• ارسال کننده: زهرا صانعی
  • تاریخ انتشار: 2016 / 12 / 01

قهرمانی تیم پاورلیفتینگ ایران در رقابت های جهانی اوکراین

تیم پاورلیفتینگ GPF ایران در پیکارهای قهرمانی جهان در اوکراین، بر سکوی نخست ایستاد.

پاورلیفتینگ

تیم ایران با 10 ورزشکار و با سرپرستی «سیدصامد قریشی»، سرمربیگری «سعید فاضلی» و «مهدی ایوبی» در بین 12 کشور شرکت کننده در این رقابت ها با کسب 8 طلا و دو نقره در شهر کیف پایتخت اوکراین، قهرمان جهان شد.

نمایندگان ایران در این مسابقات 3 مدال طلا در رشته پاورلیفتیگ، 3 طلا و 2 نقره در پرس سینه و 2 طلا ددلیفت کسب کردند.

سعید فاضلی در رشته پاورلیفتینگ با مهار وزنه 425 کیلوگرم و اسکات 37،5 رکورد این ماده را به نام خود ثبت کرد.

همچنین «محمد دریایی» در پرس سینه جوانان، «حسین امیری» در رشته ددلیفت نوجوانان و «جواد اسدی» در اورلیفتینگ نوجوانان و «سید صامد قریشی» در رشته پرس سینه به عنوان بهترین های این مسابقه در رده حرفه ای ها انتخاب شدند.

«میثم دویستی»، «منصور ساکی نیا»، «مهدی ایوبی»، «عرفان حشمتی» و «علیرضا شفقی» موفق به کسب مدال طلا در رده حرفه ای ها و همه نفرات کارت حرفه ای پاورلیفتینگ gpf را در یافت کردند.

سید صامد قریشی رئیس کنفدراسیون آسیایی gpf اعلام کرد که در اواخر سال جاری و در رقابت های جهانی مچ اندازی gpf در شهر «چرنوویسکی» اوکراین با تیمی کامل و قدرتمند حاضر خواهیم شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

این محتوا اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است استفاده از آن با ذکر منبع همراه با لینک آن و نام نویسنده یا مترجم مجاز است
برچسب ها:



 

در یاد بگیر دات کام مشترک شوید و آخرین مطالب را در ایمیل خود دریافت نمایید

نظر شما چیست؟

پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید




بستن تبلیغات

تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام



صفحه ما را در فیس بوک دنبال کنید صفحه ما را در توییتر دنبال کنید صفحه ما را در  اینستاگرام دنبال کنید صفحه ما را در لینکداین دنبال کنید