آخرین روش های دریافت ویزای تحصیلی کانادا

هر ساله دانشگاه های کانادا مورد توجه آماری بالغ بر 130000 متقاضی قرار می گیرد. این کشور  سیستم آموزشی با کیفیت و امکانات عالی ارائه می کند و همچنین فرهنگی غنی دارد. سه گزینه که کشور کانادا و دانشگاه های آن روی آنها توجه و تمرکز ویژه ای دارند پژوهش، نشریه های علمی و مشارکت های بین المللی است.

اما میزان سختی دریافت ویزای تحصیلی کانادا در چه حد است؟ پاسخ این سوال وقتی اهمیت پیدا می کند که بخواهیم چه کشوری را برای ادامه تحصیل برگزینیم. پس اکنون سوال این است که برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا چه اقداماتی باید انجام داد و این کار چقدر سخت و دشوار است؟ بیایید ببینیم گام های اصلی و مهم در جهت دریافت ویزای تحصیلی کانادا چه هستند:

  1. تصمیم بر این که به کدام دانشگاه درخواست بدهید

اگر هنوز تصمیم قطعی نگرفته اید که به کدام دانشگاه کانادا در خواست بدهید، لازم است پیش از شروع فرایند درخواست ویزای تحصیلی این تصمیم را بگیرید. پس از این که از سوی یک دانشگاه کانادایی پذیرفته شدید، نامه پذیرشی برای شما ارسال می شود که با استفاده از آن می توانید درخواست مهاجرت تحصیلی بدهید.

نام چند مورد از بهترین دانشگاه های کانادا:

دانشگاه براک

کالج سنکا

دانشگاه رجینا

دانشگاه ویلفرید لوریر

دانشگاه مونت آلیسون

شما همچنین می توانید با ارسال رزومه تحصیلی خود به دانشگاه های زیر نیز درخواست بدهید:

دانشگاه تامسون ریور

دانشگاه رویال رودز

برای مهاجرت تحصیلی ابتدا دانشگاه خود را انتخاب کنید

  1. بررسی کنید که آیا به ویزای تحصیلی کانادا نیاز دارید یا خیر

اگر شما یکی از شرایط زیر را داشته باشید دیگر نیاز به جواز تحصیلی و یا ویزای تحصیلی کانادا ندارید:

  • در صورتی که یکی از اعضای خانواده نمایندگان خارجی کانادا هستید، فردی که توسط وزارت امور خارجه، تجارت و توسعه کانادا به رسمیت شناخته شود.
  • در صورتی که شما در برنامه ای ثبت نام کرده اید که کمتر از 6 ماه طول می کشد.
  • در صورتی که شما یکی از اعضای خانواده نیرو های ارتش خارجی هستید.
  • در صورتی که شما شهروند کشور دیگری بوده اما در کنار آن اعتبار هندی ثبت شده در کانادا داشته باشید.

به علاوه، شما شما برای سفر به کانادا نیاز به مجوز الکترونیکی سفر(ETA) نیز دارید.

  1. اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کانادا

پس از دریافت نامه اکسپت خود از دانشگاه مورد نظر، وقت آن است که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

اولین اقدامات لازم برای دریافت ویزای تحصیلی:

  • درخواست آنلاین ویزای تحصیلی کانادا در وب سایت اداره شهروندی و مهاجرت کانادا(CIC) پیش از ورود به کانادا
  • در کشور هایی که دسترسی به اینترنت مشکل است می توان این درخواست را به صورت مکتوب ثبت کرد.
  • تهیه نامه پذیرش از سوی موسسه آموزشی مورد نظر(دانشگاهی که توسط دولت کانادا تعیین می شود)
  • تحویل مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی جهت تامین هزینه های تحصیلی خود در کانادا(شهریه دانشگاه و مخارج زندگی)
  • نداشتن سوابق کیفری
  • ارائه سوابق بالینی خود که در آنها مشخص باشد، در سلامت کامل به سر می برید و تمام آزمایش های لازم را انجام داده اید.

براساس آخرین قوانین ویزا، در صورتی که یکی از اعضای خانواده شما برای دولت کانادا کار کند و یا درخواست کار داده باشد، درخواست شما برای مجوز تحصیل در کانادا طی دو هفته بررسی می شود. در صورتی که تحصیل شما بیشتر از موعد مشخص طول کشید و یا برنامه برنامه تحصیلی شما به دلیل تغییر دانشگاه به طول انجامید، می توانید مدت مجوز خود را تمدید کنید. مجوز تحصیلی 90 روز پس از به اتمام رسیدن تحصیل و دریافت گواهی تکمیل تحصیلات منقضی می شود.

نکات کاربردی: حتما پیش از اقدام بررسی کنید که آیا کشور شما در لیست درخواست های بیومتریک (هویت سنجی) برای جواز تحصیلی قرار دارد یا خیر.

نحوه 3. اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کانادا

  1. آماده کردن تمام مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا:
  • تکمیل فرم درخواست
  • اصل نامه پذیرش دانشگاه
  • پاسپورت و اسناد معتبر سفر، که به شما این امکان را بدهد به کشور خود بازگردید. در صورتی که ساکن ایالات متحده هستید دیگر نیاز به این مورد نیست.
  • دو عکس به سایز پاسپورت که در سال جاری گرفته باشید، به همراه درج نام و تاریخ تولد در پشت آنها
  • مدارکی برای تضمین اینکه طی دوران تحصیل در کانادا از لحاظ مالی در مضیقه نخواهید بود.
  • نامه توضیحات
  • در صورتی که تمایل دارید در شهر کِبِک تحصیل کنید، در کنار این مدارک به گواهی پذیرش کبک، ترجمه مدارک خود به فرانسوی و یا انگلیسی، و همچنین اصل مدارک نیاز دارید.
  • داشتن مدرکی دال بر اینکه هزینه جواز تحصیلی خود را پرداخت نموده اید.
  1. سطح زبان مورد نیاز

حتی اگر شما از کشوری انگلیسی زبان بخواهید به کانادا بیایید، باز هم دانشگاه های کانادایی از شما مدارکی در رابطه با میزان تسلط شما به زبان مورد نیاز را می خواهند. آزمون های مورد تایید به قرار زیر هستند:

  • تافل
  • آیلس
  • زبان انگلیسی کمبریج سطح پیشرفته

مدارک سطح زبان در میان لیست مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا نیستند. اما بهتر است که مدارکی در این رابطه در پرونده خود داشته باشید.

چگونه در سال 2018 ویزای تحصیلی کانادا بگیریم

  1. قرار ملاقات و مصاحبه بیومتریک (هویت سنجی)

بسته به نیازمندی های کشورتان، لازم است به مراکز درخواست ویزای کشور خود مراجعه کرده تا بیومتریک خود را ارائه دهید. شما برای بیومتریک باید هزینه ای پرداخت کنید. این مبلغ جدا از هزینه های معمول دریافت ویزا به شمار می رود. برخی کشورها معاف از بیومتریک هستند، به این معنا که شاید اصلا نیازی نباشد به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنند.

براساس شرایط فردی، ممکن است برای مصاحبه نیز احضار شوید. مراکز ارائه ویزای محلی ممکن است مبالغی برای ارائه خدماتشان در این زمینه از شما طلب کنند.

ترجمه: آتنا هوایی

آخرین روش های دریافت ویزای تحصیلی کانادا
به این مطلب رای دهید



 

به اشتراک بگذارید :       فیس بوک کلوب

 

برچسب ها:
این مقاله اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است استفاده از آن با ذکر منبع همراه با لینک آن و نام نویسنده یا مترجم مجاز است

 

در یاد بگیر دات کام مشترک شوید و آخرین مطالب و مقالات را در ایمیل خود دریافت نمایید
برای عضویت، ایمیل خود را وارد کرده و بروی اشتراک کلیک کنید

نظر شما چیست؟

پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید



تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام

بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

 
بستن تبلیغات

Useful Websites Directory

گردنبند اسم
طراحی سایت
طراحی سایت شرکتی
دستگاه جوجه کشی ارزان
المنت صنعتی
شیشه سکوریت



صفحه ما را در فیس بوک دنبال کنید صفحه ما را در توییتر دنبال کنید صفحه ما را در گوگل پلاس دنبال کنید صفحه ما را در  تلگرام دنبال کنید صفحه ما را در  اینستاگرام دنبال کنید صفحه ما را در لینکداین دنبال کنید