0 دوستدار 0 امتیاز منفی
در بهداشت توسط
چندی پیش متوجه وجود توده ای در ناحیه خلفی شکم پس از انجام آزمایشات مختلف شدم، جراحی شدم و توده خارج شد، تشخیص دسموئید تومور بود،خطرناک است یانه؟امکان رشد مجدد دارد یا خیر؟پس از جراحی به توصه پزشکان نه شیمی درمانی شدم و نه رادیوتراپی، حتی دارویی خاص هم توصیه نشد.با تشکر

1 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط (18.6k امتیاز)
طبق ادعای وب سایت دسموئیت تومور آر اف
این تومور های از سلول های فیبرولاست بوجود می آیند. فیبرولاست ها نقشی حیاتی در استحکام بدن و محافظت از اندام ها دارند اما هنگامی که دچار جهش می شوند می توانند تبدیل به تومور شوند.این تومور ها می توانند در هر جای بدن بوجود آیند. سرعت رشد این تومور ها باید توسط پزشک شما بررسی شوند چون در صورت رشد سریع می توانند خطرناک باشند.
این تومور ها نادر هستند و در آمریکا سالانه فقط 900 مورد گزارش شده است. علت این تومور ها ناشناخته است.
برای درمان توصیه شده است در بیمارستانی که به صورت تخصصی بر درمان تومور ها (بدخیم) کار می کنند تحت نظر باشید. برای درمان قطعی این بیماری هنوز علم بشر به اندازه کافی پیشرفت نکرده و مطالعات در این زمینه ادامه دارد.
در صورت جراحی احتمال برگشت تومور بین 25 تا 40 درصد وجوود دارد ولی پزشکان امیدوارند با جراحی مشکل برطرف شود و تومور باز نگردد. طبق توصیه متخصصین برای تعیین نوع درمان باید یک تیم پزشکی در این زمینه تصمیم گیری کنند تا بهترین نوع درمان انتخاب شود. روش رادیوگرافی هم در مواردی که جراحی قابل انجام نباشد انجام می گیرد  یا روش رادیو فرکانسی که شوزنی را در تومور قرار می دهند و امواجی با فرکانس بالا اعمال می کنند که سبب کوچک شدن تومور می شود.
درباره اثر شیمی درمانی با توجه به عوارض کوتاه مدت و بلند مدت آن هم جای بحث بسیار است
بهترین راه این است که به صورت پیوسته با پزشک خود در تماس باشید و وضعیت تومور در صورت برگشت را تحت کنترل داشته باشید
همچنین داروهای جدیدی در این زمینه ساخته شده است که امید هایی را برای بیماران فراهم کرده است که از آن جمله می توان به : Gleevec و Nexavar اشاره کرد که خوراکی هستند و از درمان های دیگر که برای بیمار مشکلاتی در بر داشت بهتر هستند.

سوالات مشابه

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
...