0 دوستدار 0 امتیاز منفی
در پزشکی و بهداشت توسط
سلام من چند سالی هست ازدواج کردم اما بعد از رابطه با همسرم احساس می کنم خیلی اشتهام زیاد می شه در حالیکه اضافه وزن هم دارم. شنیده بودم که بعد از خروج مایع منی مقدار زیادی مواد مغذی از بدن خارج می شه.

سوال من اینه که اولا این مواد که بدن مردان بعد از خروج مایع منی از دست می دن چی هستند؟

ثانیا برای جلوگیری از مشکل برای بدن باید چه منابع غذایی بخوریم و هر کدوم چه چیزی رو جبران می کنند؟

این  رو هم بگم که من اصلا دندون خراب نداشتم اما حالا مرتب دندانپزشک هستم! و زانو درد و کمر درد هم اضافه شده.

2 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط
سلام داداش منم همیشه در این مورد مشکل داشتم و خیلی تحقیق کردم واقعا بعد از رابطه جنسی آدم احساس می کنه باید یه چیزی بخوره تغذیه خوب نباشه بدون شک مشکل می خوری من خودم کمبود ویتامین دی داشتم و بعد از ازدواج واقعا مشکلات زانو و کمر برام پیش اومد البته یکمی زیاده روی هم میکردم. خلاصه تحقیقات من اینا هست:

اولا هر از چند گاهی یک چکاب کلی انجام بده اگه آزمایش تراکم استخوان هم انجام بدی خیلی بهتره این مورد دوم فقط برای آقایون نیست بلکه خانم ها هم باید هر از گاهی آزمایش تراکم استخوان بدن

در مورد تغذیه :

اواکادو ، انجیرخشک ونخودچی یا آرد نخود را حلوا درست کنن و نخود را 12 ساعت توی آب بخیسونن اون آب رو بخورن ونخود رو بوداده کنن خیلی به حجم مایع منی کمک میکنه هرچقدر مایع منی بیشتر باشد انزال طولانی تر ولذت بخشتر.
میوه  و سبزیجات کیفیت اسپرم رو میبره بالا و مایع منی رو غلیظ میکنه. به خصوص اگر قرار هست بچه دار بشید.
یه معجون مقوی که خودت درستش کنی نه آبمیوه فروشی ها موادی میریزن که مضر هست بخور که شامل موز، شیر،خرما،پسته و پودر نارگیل هست.
موز، گردو، بادام، پسته، خرما، انگور، کشمش  وماست با سبری خشک

یک خوراکی که برای سلامت اسپرم و افزایش حجم مایع منی موثرهست  گرده نخل نر هست. از عطاری می تونی بخری. همه عطاری‌ها ندارن. در روز نهایتا یک قاشق مربا خوری بیشتر مصرف نکن. اون با مقداری عسل خوب مخلوط کن و بعد بخور. اگر همراهش یک لیوان شیر هم بخوری عالی تر میشه. فوق العاده انرژی زا هست و حجم مایع منی رو به مقدار قابل توجهی افزایش میده. طب سنتی مدعی هست که تنها راه درمان بیضه کوچک گرده نخل هست.

دارچین و زنجبیل، شیر، تخم مرغ و…
یه معجون هم هست به اسم گداخته اصفهانی که واقعا از جمله غذاهایی هست که معجزه میکنه برای قوای جنسی

ویتامین ها مخصوصا  e و ویتامین d  البته بهتره مکمل های دارویی رو با نظر پزشک متخصص و بعد از انجام آزمایش های لازم  مصرف کنی

مواد خوراکی که حاوی پروتویین، فسفر، منیزیم، کلسیم و پتاسیمه می‌تونه مناسب باشه.
عرق خارخاسک  هم شنیدم در موردش ببین اینا رو نگفتم بری همه رو بخوری در مورد اینا بیشتر تحقیق و جستجو کن باید در مصرف هر کدوم با توجه به شرایط بدنی که داری دقت کنی مثلا اگه یکی بیماری قند خون داره شاید بعضی میوه ها رو نتونه مصرف کنه و باید با پزشک و متخصص تغذیه البته از نوع با سوادش که وقت می ذاره مشورت کنه خدا رو شکر که الان پزشکا اصلا گوش نمی دن چی می گی عجله دارن برای مریض بعدی.
1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
توسط

بدن مردان پس از خروج مایع منی مواد مغذی و ترکیبات مختلفی را از دست می‌دهد. در زیر به تفصیل به این مواد می‌پردازیم:

1. پروتئین‌ها:

  • نقش: پروتئین‌ها برای ساخت و ترمیم بافت‌ها و تولید هورمون‌ها حیاتی هستند.
  • منابع: پروتئین‌ها از منابع غذایی مختلف مانند گوشت، ماهی، تخم‌مرغ، و حبوبات تأمین می‌شوند.

2. قندها:

  • فروکتوز: مایع منی حاوی قندهایی مانند فروکتوز است که منبع انرژی برای اسپرم‌ها محسوب می‌شود.
  • نقش: این قندها به اسپرم‌ها کمک می‌کنند تا به طور مؤثری حرکت کنند و زنده بمانند.

3. ویتامین‌ها:

  • ویتامین C: این ویتامین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل کرده و به حفظ کیفیت اسپرم کمک می‌کند.
  • ویتامین B12: برای تولید DNA و حفظ سلامت سلول‌های خونی ضروری است.
  • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان دیگر، از سلول‌های اسپرم در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند.

4. مواد معدنی:

  • زینک (روی): این ماده معدنی در تولید تستوسترون و کیفیت اسپرم نقش دارد.
  • سلنیوم: این ماده معدنی برای تولید اسپرم و بهبود کیفیت آن ضروری است.
  • منیزیم: در بسیاری از فرآیندهای بیوشیمیایی بدن نقش دارد و به حفظ سلامت عمومی کمک می‌کند.

5. چربی‌ها:

  • فسفولیپیدها: این چربی‌ها در ساختار غشای سلولی اسپرم نقش دارند.
  • اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6: این چربی‌ها برای تولید هورمون‌ها و سلامت قلب و عروق مهم هستند.

6. هورمون‌ها:

  • تستوسترون: سطح تستوسترون ممکن است پس از خروج مایع منی تغییر کند و به طور موقت کاهش یابد.
  • هورمون‌های دیگر: مانند LH و FSH که در تنظیم تولید اسپرم و هورمون‌ها نقش دارند.

7. آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات دیگر:

  • گلوتاتیون: یک آنتی‌اکسیدان مهم که در حفظ سلامت اسپرم مؤثر است.
  • تائورین: این آمینواسید در حفظ سلامت اسپرم و عملکرد آن نقش دارد.

8. مایعات:

  • مایع منی حاوی آب و الکترولیت‌ها (مانند سدیم و پتاسیم) است که در هنگام خروج از بدن از دست می‌روند.

9. پتاسیم و سدیم:

  • این دو ماده معدنی در تنظیم تعادل مایعات در بدن و عملکرد صحیح سلول‌ها و عضلات نقش دارند.

نتیجه‌گیری:

بدن مردان در هنگام خروج مایع منی مقدار قابل توجهی از مواد مغذی و ترکیبات ضروری را از دست می‌دهد. این موضوع می‌تواند بر روی سطح انرژی، سلامت عمومی و باروری تأثیر بگذارد. بنابراین، برای جبران این مواد مغذی، مصرف یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم بسیار مهم است.

منابع غذایی برای جبران مواد مغذی:

برای جبران این مواد مغذی و تقویت سلامت عمومی، می‌توانید از منابع غذایی زیر استفاده کنید:

  • پروتئین: گوشت‌های بدون چربی (مانند مرغ و ماهی)، تخم مرغ، لبنیات و منابع گیاهی مانند حبوبات و مغزها.
  • ویتامین‌ها و مواد معدنی:
    • ویتامین C: مرکبات، فلفل دلمه‌ای، کیوی و توت‌ها.
    • ویتامین B12: گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ و لبنیات.
    • روی: گوشت قرمز، ماهی، تخم‌مرغ، مغزها و حبوبات.  مطالعه‌ای در "Nutrition Reviews" نشان می‌دهد که مصرف زینک می‌تواند به بهبود کیفیت اسپرم کمک کند.
    • سلنیوم: ماهی، گوشت، تخم‌مرغ و غلات کامل.
  • چربی‌های سالم: مثل روغن زیتون، آوکادو و ماهی‌های چرب (مانند سالمون) که به سلامت قلب و عروق کمک می‌کنند.

مشکلات دندانی و دردهای جسمی:

دردهای زانو و کمر می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی باشند. در این زمینه:

  • دندان‌ها: ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی یا تغذیه نامناسب دچار مشکلات دندانی شوید. مصرف کافی کلسیم و ویتامین D برای سلامت دندان‌ها مهم است.
  • دردهای زانو و کمر: می‌تواند به دلیل اضافه وزن، عدم فعالیت بدنی کافی یا فشار بیش از حد به مفاصل باشد. انجام تمرینات تقویتی و کششی می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند.

در مورد تأثیرات رابطه جنسی بر روی دردهای استخوانی و دندانی، باید توجه داشت که این موضوع در منابع علمی به‌طور مستقیم به عنوان یک علت و معلول مشخص نشده است. با این حال، برخی عوامل و شرایط ممکن است به‌طور غیرمستقیم مرتبط باشند..

سه هورمون تنظیم کننده کلسیم نقش مهمی در تولید استخوان سالم دارند: 1) هورمون پاراتیروئید یا PTH که سطح کلسیم را حفظ می کند و هم جذب و هم تشکیل استخوان را تحریک می کند. 2) کلسیتریول، هورمون مشتق شده از ویتامین D، که روده ها را برای جذب کلسیم و فسفر کافی تحریک می کند و همچنین مستقیماً بر استخوان تأثیر می گذارد. و 3) کلسی تونین، که از تجزیه استخوان جلوگیری می کند و ممکن است در برابر سطوح بسیار بالای کلسیم در خون محافظت کند.

در کنار هورمون های تنظیم کننده کلسیم، هورمون های جنسی نیز در تنظیم رشد اسکلت و حفظ توده و استحکام استخوان بسیار مهم هستند. هورمون زنانه استروژن و هورمون مردانه تستوسترون هر دو بر استخوان در مردان و زنان تأثیر می گذارند.

هورمون های جنسی غدد جنسی از جمله تستوسترون به عنوان تنظیم کننده های مهم توده استخوان عمل می کنند. بنابراین، از دست دادن چنین هورمون هایی منجر به عدم تعادل در چرخش اسکلتی و پوکی استخوان می شود . استروژن می تواند با کاهش فعالیت استئوبلاست و افزایش استئوکلاستوژنز، هم بر تشکیل استخوان و هم بر جذب تأثیر بگذارد.

استروژن بر روی استئوکلاست‌ها و استئوبلاست‌ها تأثیر می‌گذارد تا از تجزیه استخوان در تمام مراحل زندگی جلوگیری کند. استروژن همچنین ممکن است تشکیل استخوان را تحریک کند. کاهش قابل توجه استروژن در یائسگی با از دست دادن سریع استخوان همراه است. هورمون درمانی به طور گسترده برای جلوگیری از این مورد استفاده می شد، اما این عمل به دلیل خطر افزایش سرطان سینه، سکته مغزی، لخته شدن خون و بیماری قلبی عروقی با هورمون درمانی اکنون بحث برانگیز است.

تستوسترون برای رشد اسکلتی مهم است، هم به دلیل اثرات مستقیم آن بر استخوان و هم به دلیل توانایی آن در تحریک رشد عضلانی، که فشار بیشتری بر استخوان وارد می کند و در نتیجه استخوان سازی را افزایش می دهد. تستوسترون همچنین منبع استروژن در بدن است. در سلول های چربی به استروژن تبدیل می شود. این استروژن برای استخوان های مردان و همچنین زنان مهم است. در واقع، مردان مسن تر نسبت به زنان یائسه سطوح بالاتری از استروژن در گردش دارند.

عوامل روانی و استرس: افزایش فعالیت جنسی ممکن است به افزایش استرس و تنش‌های روانی منجر شود. استرس می‌تواند به تنش عضلانی و دردهای مفصلی و استخوانی دامن بزند. مطالعه‌ای در "Journal of Pain Research" نشان می‌دهد که استرس می‌تواند به دردهای مزمن و عضلانی کمک کند.

تغذیه نامناسب: در زمان‌های پرتنش یا فعالیت‌های جنسی مکرر، ممکن است تغذیه نادیده گرفته شود. تغذیه نامناسب می‌تواند به مشکلات دندانی منجر شود. به‌خصوص مصرف زیاد قند و کربوهیدرات‌ها می‌تواند سلامت دندان‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.

کمبودهای تغذیه ای، به ویژه ویتامین D، کلسیم و فسفر، می تواند منجر به تشکیل استخوان ضعیف و معدنی ضعیف شود. در بزرگسالان، کمبود ویتامین D منجر به نرم شدن استخوان (عارضه ای به نام استئومالاسی) می شود که همچنین می تواند منجر به شکستگی و بدشکلی شود.

امیدوارم این پاسخ به اندازه کافی مفید بوده باشه

 

سوالات مشابه

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
...