0 دوستدار 0 امتیاز منفی
در بهداشت توسط
برچسب گذاری دوباره توسط
باعرض سلام بنده مدتى است دچار آلرژى فصلى هستم و گاهى دچار التهاب و تنگى نفس میشوم مشگلى که امسال با آن روبرو شدم مدت بیمارى است چرا که نسبت به سال قبل که نهایت دوهفته طول کشید امسال چند ماه است دچار این آلرژى شدم
به متخصص مراجعه کردم آزمایش دادم که دو نوع قرص بهم داد آمولوپرس و هیدروکلروتیازید امّا خوب نشدم تا به متخصص دیگرى که خیلى از توانائیش میگفتن رفتم سى تى اسکن و آزمایش خون و غیره و در آخر گفتن مشگلى نیست خوبت میکنم آنتى بیوتیک و بتامتازون تجویز ایشان بود خیلى بهتر شدم ولّى آنفولانزا گرفتم و این باعث شد دوباره برگردد میخواستم بپرسم بین قرصهاى تجویز اول و دوم کدام مفیدتر است و چه راهکارى براى درمان قطعى پیشنهاد میکنید چون واقعاً دارم کارم را از دست میدهم….. سپاسگزارم

1 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط (15.5k امتیاز)
با سلام

در این پاسخ به معرفی آلرژی فصلی و انواع درمان دارویی و خانگی می پردازیم و تشخیص نوع بیماری و تجویز دارو به صلاح دید پزشک شماست.

در فصل بهار که فصل رویش و گرده افشانی گیاهان است برخی افراد با قرار گیری در این محیط ها دچار آلرژی فصلی می شوند.دانستن علت آلرژی فصلی نیز مهم است، افراد ممکن است به انواع گرده های زیر حساسیت داشته باشند: چمنزارها،درختانی مانند توس، سدر و بلوط، دانه و بذرهایی مانند درمنه ، تاج خروس و نوعي‌ ابروسيا.

برای کاهش و درمان علائم آلرژی چند نوع از داروها تجویز می شوند که شایع ترین آن ها آنتی هیستامین ها، قرص یا آمپول های ایمن درمانی برای بی حس کردن بدن به گرده ها، اسپری های استروئیدی بینی و داروهای آسم مانند Singulair (مونتلوکاست) هستند. هر یک از این داروها مکانیسم عمل مختلفی دارد. بعضی از آنها ممکن است برای درمان علائم حاد استفاده شوند، در حالی که بقیه برای رسیدن به تسکین و درمان طولانی مدت تجویز  می شوند. انتخاب به شدت به نوع علائم شما و شدت آن بستگی دارد.

درمان های خانگی شامل: بستن پنجره ها در بهار،  استفاده از فیلترهای HEPA ویژه در تهویه هوای منزل، دوش گرفتن هنگام ورود به منزل و تعویض لباس ها، شستن لباس ها در آب داغ یا گرم حداقل یک بار در هفته، خوردن عسل محلی همان منطقه، مصرف چای های گیاهی ژنگو، خار شیری، شبدر قرمز، گزنه دو پایه، بومادران. این داروهای گیاهی ممکن است اثرات التهابی آلرژی را کاهش دهد، هم چنین با استفاده از ابزارهای موجود در داروخانه محلول آب نمک (با آب گرم ) را در مسیر بینی بفرستید، مصرف کپسول های گیاهی حاوی پیاز یا گل خوش.

مقاله زیر نیز اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد:

http://www.yadbegir.com/new/?p=5738

سوالات مشابه

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
سوال شده تیر 25, 1398 در چیستان توسط حمیدرضا
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
...