وب سایت آموزشی یاد بگیر یادبگیر
  • پرسش و پاسخ
  • تماس با ما
  • آشپزی
  • آموزش اینترنت
  • آموزش زبان انگلیسی
  • آموزش عکاسی
  • بازی فکری و سرگرمی
  • خواندنی ها و سرگرمی
  • دانش و فناوری
  • سلامتی و بهداشت
  • فیلم
  • کسب و کار
  • مقالات صوتی
  • موفقیت و خود سازی
  جستجو در یاد بگیر
عناوین تصادفی در خواندنی ها و سرگرمی
چگونه یک درخت خرما از یک دانه خرما رشد کند چگونه یک درخت خرما از یک دانه خرما رشد کند

چگونه یک درخت خرما از یک دانه خرما رشد کند

سفرنامه کارلسروهه سفرنامه کارلسروهه

سفرنامه کارلسروهه

هلند کشور دوچرخه‌ها هلند کشور دوچرخه‌ها

هلند کشور دوچرخه‌ها

ابتکاری در کاهش دورریز لیوان‌های یک‌بار مصرف ابتکاری در کاهش دورریز لیوان‌های یک‌بار مصرف

ابتکاری در کاهش دورریز لیوان‌های یک‌بار مصرف

آموزش ترفندهای ساده ضرب کردن – ضرب 11 و 111 در عدد چند رقمی آموزش ترفندهای ساده ضرب کردن – ضرب 11 و 111 در عدد چند رقمی

آموزش ترفندهای ساده ضرب کردن – ضرب 11 و 111 در عدد چند رقمی

معرفی چند کتاب برتر در زمینه نویسندگی معرفی چند کتاب برتر در زمینه نویسندگی

معرفی چند کتاب برتر در زمینه نویسندگی

دانستنیهایی برای تقویت مهارت داستان گویی دانستنیهایی برای تقویت مهارت داستان گویی

دانستنیهایی برای تقویت مهارت داستان گویی

از زبان کوروش بزرگ درباره ی رهبری و ثروتش بشنوید – قسمت دوم از زبان کوروش بزرگ درباره ی رهبری و ثروتش بشنوید – قسمت دوم

از زبان کوروش بزرگ درباره ی رهبری و ثروتش بشنوید – قسمت دوم

بدون جنگ قیمت، پادشاه بازار باشید!

رتبه بندی جدید ثروتمندترین چهره‌های جهان؛ سقوط ترامپ، صعود آمازون

دونالد ترامپ در تازه‌ترین رتبه‌بندی ثروتمندترین چهره‌های جهان که نشریه فوربز سالانه منتشر می‌کند به رتبه ۲۲۲ سقوط کرده است. همزمان جف بزوس، مدیرعامل آمازون با صعودی بی‌سابقه به صدر جدول میلیاردهای جهان رفته است.

نشریه فوربز می‌گوید علت سقوط آقای ترامپ در رتبه‌بندی جدید کاهش عمومی بهای مسکن و مستغلات در ایالت نیویورک است که آقای ترامپ بخش مهمی از دارایی‌های خود را آنجا سرمایه‌گذاری کرده است.

این نشریه هفتم مارس – ۱۶ اسفند مجموع ثروت رئیس جمهوری آمریکا را سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برآورد کرد که نسبت به سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیون دلار کاهش نشان می‌دهد.

ثروتمندترین چهره‌های جهان؛ سقوط ترامپ، صعود آمازون

همزمان جف بزوس، مدیرعامل بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان، آمازون، که سال گذشته ثروتش حدود ۳۹ میلیارد دلار برآورد شده بود، امسال با جهشی ناگهانی و بی‌سابقه با مجموع ۱۱۲ میلیارد دلار در راس هرم ثروتمندان جهان قرار گرفته است.

این بزرگترین افزایش ثروت طی یک سال برای یک میلیاردر است که در تاریخ به ثبت رسیده است و برای نخستین بار طی چند سال گذشته بیل گیتس را از صدر این جدول پایین کشیده است.

بیل گیتس، بنیان‌گذار مایکروسافت که طی ۲۴ سال گذشته ۱۸ بار رتبه اول را کسب کرده بود اکنون دومین ثروتمند جهان است که دارایی‌هایش از ۸۶ میلیارد دلار در سال گذشته به حدود ۹۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.

این سی و دومین سالی است که نشریه فوربز فهرست ثروتمندان جهان را اعلام می کند و امسال نام ۲۲۰۸ نفر را در این جدول گنجانده است.

وارن بافت، سرمایه‌گذار سرشناس جهان هم اکنون با ۸۴ میلیارد دلار ثروت در رتبه سوم قرار دارد و در پی او کسانی چون مارک زاکربرگ در رتبه پنجم (۷۱ میلیارد دلار) و برادران کوک در رتبه‌های هشتم و نهم (هر کدام ۶۰ میلیارد دلار) قرار دارند.

از نکات برجسته این جدول می‌توان به رتبه بندی کشورهای میزبان ثروتمندان جهان اشاره کرد که همچون گذشته ایالات متحده در راس آن قرار دارد و از میان این فهرست ۲۲۰۸ نفره، ۵۸۵ نفر از آنها را در داخل مرزهای خود نگه داشته است.

جالب توجه است که ایالت کالیفرنیا، در کرانه غربی آمریکا به تنهایی ۱۴۴ میلیاردر را میزبانی می‌کند.

پس از آمریکا، چین بیشترین ثروتمند را دارد و در اروپا هم آلمان با ۱۲۳ میلیاردر در راس قاره خود قرار دارد.

در آسیا هندوستان پس از چین با ۱۱۹ میلیاردر و روسیه با ۱۰۲ نفر رتبه‌های بعدی را دارند.

 

این محتوا اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است. استفاده از آن با ذکر منبع همراه با لینک آن و نام نویسنده یا مترجم مجاز است.

نظر شما چیست؟



صفحه ما را در فیس بوک دنبال کنیدصفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنیدصفحه ما را در لینکداین دنبال کنید

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.