• ارسال کننده: زهرا صانعی
  • تاریخ انتشار: 2016 / 10 / 29

قبل از واگذاری سیم کارت این گزارش را بخوانید

کاربران شبکه های اجتماعی مانند تلگرام که آن نرم افزار برای فعال سازی حساب کاربری از شماره تلفن استفاده می کند باید بدانند در صورت واگذاری سیم کارت یا استفاده سیم کارت آن ها توسط دیگران به هر نحو، اطلاعات حساب کاربری و آرشیو کل اطلاعات ردو بدل شده آن ها (در نرم افزار هایی که اطلاعات در سرورشان می ماند) برای کاربر بعدی قابل دسترس است.

سیم کارت

 راهکار چیست؟

برای این امر سه راهکار وجود دارد.

  • حذف اکانت یا حساب کاربری که برای اکثر شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام امکان پذیر است.
  •  فعال سازی تایید دو مرحله ای فعال سازی اکانت که در برخی از شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام وجود دارد.
  •  تغییر شماره اکانت یا حساب کاربری به شماره جدید که کل اطلاعات به شماره جدید منتقل می شود.

با توجه به فراگیری گسترده نرم افزار تلگرام بین ایرانیان  این سه روش را در این نرم افزار توضیح خواهیم داد.

حذف اکانت تلگرام

حذف اکانت تلگرام از داخل برنامه امکان پذیر نیست برای حذف حساب کاربری تلگرام باید با مرورگر رایانه به این آدرس بروید ”  https://telegram.org/deactivate ” سپس  شماره خود را به ” 989123456789+ ” وارد کنید و دکمه next را بزنید، یک کد در داخل نرم افزار (نه به صورت پیامک) توسط حساب رسمی تلگرام ارسال می شود، کد مذکور را را در فیلد باز شده در زیر شماره در صفحه مرورگر وارد می کنید و sign in را بزنید،  در صفحه باز شده گزینه Done را زده و سپس در منوی باز شده گزینه قرمز رنگ یعنی Yes را می زنیم.

حذف اکانت تلگرام

حساب کاربری شما با موفقیت حذف شد.

تغییر شماره حساب کاربری تلگرام
با این ویژگی تمام اطلاعات کاربری و چت ها و تبادلات دیتای شما به شماره جدید منتقل می شود و از بین نمیرود.
در نرم افزار تلگرام به قسمت تنظیمات رفته در قسمت info بالای یوزرنیم جایی که شماره تلفن شما نوشته ضربه بزنید و وارد شوید، در صفحه جدید Change Number  را بزنید و شماره جدید را وارد کنید ( توجه داشته باشید سیم کارت جدید حتما فعال و قابلیت دریافت پیامک داشته باشد و البته حساب فعال تلگرام  نیز نداشته باشد.) کد فعال سازی برای شماره جدید ارسال می شود، کد را وارد کرده و تایید را بزنید.
اطلاعات به حساب جدید منتقل شد.
توصیه ما به شما قبل از واگذاری سیم کارت استفاده از این روش است.
تایید دو مرحله ای فعال سازی اکانت

این قابلیت را توصیه می کنیم در هر صورت فعال کنید حتی اگر سیم کارتتان در اختیار هیچ کس قرار نمیگیرد. این ویژگی به این صورت عمل میکند که به جز کد فعال سازی ارسال شده از طرف تلگرام یک کد تعیین شده از طرف شما نیز برای اتصال به حساب نیاز است.

در صورتی که سیم کارت شما در اختیار کس دیگری قرار بگیرد آن فرد نمی تواند به حساب شما دسترسی پیدا کند. البته توصیه می کنیم در صورت واگذاری سیم کارت یا حذف اکانت کنید یا تغییر شماره را انجام دهید. فعال سازی تایید دو مرحله ای به روش زیر انجام می پذیرد.

  • وارد برنامه تلگرام شوید.
  • به قسمت تنظیمات (settings ) وارد شوید.
  •  وارد قسمت privacy and security شوید.
  •  گزینه two–step verification را انتخاب نمایید.
  • روی گزینه set additional password کلیک کنید.
  •  در این قسمت Email و Password را با دقت وارد کنید چرا که این رمز در آینده رمز دوم  شما خواهد بود. پس از وارد کردن پسورد و ایمیل با پیغامی روبه رو می شوید که می بایست ایمیل خودتان را چک کنید.
  •  ایمیل ارسالی دارای یک لینک می باشد که کلیک بر روی آن به منزله تایید است و شما باید این کار را انجام دهید تا عملیات انجام شده با موفقیت ثبت شود.

حال اگر کسی قصد ورود به تلگرام با شماره شما را داشته باشد اگر کد ارسال شده توسط تلگرام را هم بدست آورد به رمز دومی که شما تعیین کرده اید هم دارد تا به اکانت شما متصل شود.

برای اکثر شبکه های اجتماعی دیگر نیز شبیه به این روش ها امکان پذیر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این محتوا اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است استفاده از آن با ذکر منبع همراه با لینک آن و نام نویسنده یا مترجم مجاز است
برچسب ها:



نظر شما چیست؟

پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

لطفا جای خالی را پر کنید







صفحه ما را در فیس بوک دنبال کنید صفحه ما را در توییتر دنبال کنید صفحه ما را در  اینستاگرام دنبال کنید صفحه ما را در لینکداین دنبال کنید