وب سایت آموزشی یاد بگیریادبگیر
  • پرسش و پاسخ
  • تماس با ما
  • آشپزی
  • آموزش اینترنت
  • آموزش زبان انگلیسی
  • آموزش عکاسی
  • بازی فکری و سرگرمی
  • خواندنی ها و سرگرمی
  • دانش و فناوری
  • سلامتی و بهداشت
  • فیلم
  • کسب و کار
  • مذهبی
  • مقالات صوتی
  • موفقیت و خود سازی
  جستجو در یاد بگیر
عناوین تصادفی در ویروس ها و امنیت
خطر اطلاعات کاربران در شبکه‌های اجتماعی

خطر اطلاعات کاربران در شبکه‌های اجتماعی

دو نکته درباره امنیت اطلاعات خصوصی در کامپیوتر

تعیین هویت دو مرحله ای چیست؟ این ویژگی در وردپرس وجود دارد؟

تعیین هویت دو مرحله ای چیست؟ این ویژگی در وردپرس وجود دارد؟

سرویس جدید اف سکیور خدمات امن رایانش ابری

سرویس جدید اف سکیور خدمات امن رایانش ابری

هکر ها به وب کم شما سرک می کشند

هکر ها به وب کم شما سرک می کشند

سوء استفاده از تصاویر شما به روش catfish (کلاه برداری از طریق جعل هویت)

سوء استفاده از تصاویر شما به روش catfish (کلاه برداری از طریق جعل هویت)

نکاتی مهم برای امنیت در اینترنت

نکاتی مهم برای امنیت در اینترنت

چرا کسب و کارت جایی که باید نیست؟

چگونه قابلیت آنتی پیشینگ یک آنتی ویروس تست می شود؟

آنتی پیشینگ

برای دزدیدن اطلاعات شخصی شما، نیازی نیست هکرها همواره به سیستم شما حمله کنند و یا در آن malware کار بگذارند. گاهی با حقه ای ساده شما را مجاب می کنند تا اطلاعاتی مهم، همچون یوزر نیم و پسوورد خود را به سایت های متقلبی که به شکل pay pal یا دیگر بانک ها ظاهر می شوند بدهید. محصولات امنیتی تلاش دارند تا با بلاک کردن سایت های متقلب شناخته شده و اجرای آنالیزهای تجربی برای کشف سایت های جدید از سیستم ها در برابر پیشینگ محافظت کنند. ویژگی real-time analysis و فعال بودن آن اهمیت ویژه ای دارد چراکه این گونه سایت ها پس از راه اندازی تنها چند روز فعالیت می کنند و به یکباره محو می شوند.

من برای تست قابلیت آنتی پیشینگ محصولات امنیتی، گروهی از لینک های مشکوک به پیشینگ را از Real-world Email و دیگر سایت هایی که در زمینه ردیابی چنین سایت هایی هستند جمع آوری کردم و برای تست، یک سیستم با نرم افزار درحال تست شدن؛ یک سیستم با آنتی پیشینگ درونی اینترنت اکسپلورر و سیستم دیگری با نورتون اینترنت سکیوریتی 2009 را انتخاب کردم. گهگاهی هم از سیستم چهارمی با آنتی پیشینگ کروم  و فایر فاکس استفاده کردم که البته این کار را ادامه ندادم چون به اندازه کافی مؤثر نبودند.

در هر نوبت، یکی از لینک های مشکوک را با استفاده از برنامه ی کاربردی کوچکی که خودم نوشته بودم در همه ی سیستم ها اجرا می کردم و نتایج را می نوشتم. البته لینک هایی که حتی یکی از سیستم ها قادر به لود کردنشان نبود یا می شد تشخیص داد که تلاشی برای دزدیدن اطلاعات شخصی ندارند را نادیده می گرفتم.

این کار را چندین روز و البته با جدیدترین لینک های مشکوک تکرار کردم تا دقیقا به 100 لینک پیشینگ تایید شده رسیدم. انواع مختلف لینک های پیشینگ در دفعات مختلف امتحان شدند. بعضی روزها همه ی محصولات تست شده عملکرد ضعیف تری نسبت به بقیه محصولات موجود داشتند. به رغم اینکه درصد کمی از لینک ها به درستی بلاک شده بودند گزارش هایم حاکی از موفقیت محصول تست شده در برابر نورتون و اینترنت اکسپلورر بودند. مقدار – 9% در ستون نورتون به معنای آن ست که امتیاز محصول 9 درصد پایین تر از نورتون می باشد. مقدار +10% در ستون اینترنت اکسپلورر هم بدان معناست که امتیاز محصول 10 درصد بالاتر از اینترنت اکسپلورر می باشد.

نوشته ی نیل جی رابن کینگ

ترجمه: میلاد خراسانیان

آنتی پیشینگ

این محتوا اختصاصاً برای یاد بگیر دات کام تهیه شده است. استفاده از آن با ذکر منبع همراه با لینک آن و نام نویسنده یا مترجم مجاز است.
برچسب ها: امنیت - ویروس

  • بسته های امنیتی
    بهترین بسته های امنیتی سال 2016- قسمت اول
  • تست هوش سطح 8 _ تست 7
    تست هوش سطح 8 _ تست 7
  • تست هوش اعداد
    تست هوش سطح 8_ تست 10
  • تست هوش
    تست هوش سطح 8_تست 14
  • تست هوش سطح 8 _ تست1
    تست هوش سطح 8 _ تست1
  • تست هوش سطح 9-تست11
    تست هوش سطح 9 - تست 11

نظر شما چیست؟



صفحه ما را در فیس بوک دنبال کنیدصفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنیدصفحه ما را در لینکداین دنبال کنید

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.