نام عمومی: دارچین ، دارچین چینی ، دارچین کاسیا ، دارچین سیلان
نام انگلیسی: Cinnamomum zeylanicum
مقدمه
در این مقاله اطلاعات اساسی در مورد دارچین از جمله نام عمومی، عوارض جانبی، نظرات و تحقیقات دانشمندان بیان خواهد شد.
دارچین از پوسته ی درختان بومی چین، هند و آسیای جنوبی به دست می آید.
از این ماده برای پخت و پز و ادویه ی غذاها برای قرن ها در فرهنگ ها و قوم های مختلف استفاده می شده است. دارچین یک ماده ی دارویی نیز به شمار می آید. به عنوان مثال بسیاری از دانشمندان باستان از دارچین برای درمان برونشیت استفاده می کردند. سایر درمان های سنتی دارچین شامل درمان مشکلات گوارشی، از دست دادن اشتها، و کنترل دیابت و بسیاری از بیماری های دیگر می شود.
از پوسته ی درخت دارچین برای تولید پودر، کپسول، چای و عصاره های مایع استفاده می شود. اگر چه انواع مختلفی از دارچین وجود دارد اما دارچین سیلان و دارچین کاسیا از معروفترین دارچین ها می باشند.
نظرات و تحقیقات دانشمندان
شواهد بالینی زیادی در مورد استفاده ی دارچین برای درمان های دارویی وجود ندارد. تجزیه و تحلیل 5 آزمایش کلینیکی نشان می دهد که دارچین اثر زیادی در درمان فاکتورهای مربوط به بیماریهای قلبی و دیابت ندارد.
عوارض جانبی و هشدارها
مصرف روزانه ی 6 گرم دارچین برای 6 هفته و یا کمتر برای بیشتر افراد بدون عارضه می باشد. برخی از افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به دارچین از خود نشان دهند.
دارچین کاسیا شامل کومارین است که ماده ی اصلی ترکیبات وارفارین می باشد این ماده از لخته شدن خون جلوگیری می کند. به خاطر نگرانی هایی که در مورد کومارین وجود دارد، در سال 2006 موسسه ی فدرال آلمان در مورد مصرف بیش از حد دارچین کاسیا هشدار داد.
از دارچین به عنوان جایگزین درمان های متعارف پزشکی نمی توان استفاده کرد. قبل از مصرف دارچین با یک متخصص مشورت کرده و تمام داروها و مکمل هایی را که مصرف می کنید به او بگویید.
ترجمه: زهرا کامران ور
مطالب مرتبط:
- چه گیاهی برای چه ناخوشی مناسب است؟ گیاه درمانی در منزل مختصر و مفید
- چگونه می توانیم با بیماری سرطان به طور طبیعی مبارزه کرده و پیروز شویم؟
- دیابت و رژیم غذایی
- آیا خوردن غذاهای ساخته شده با مهندسی ژنتیک سالم هستند؟
- موافقان و مخالفان مواد خوراکی و محصولات اصلاح شده ژنتیکی
- اطلاعاتی درباره زخم معده
- شیرینی خشک دارچینی
- بدون نمک غذا را خوش طعم کنید!
- شيريني خشك
با درود
مطلب آموزنده و تصوير انتخابي ،جالب بود.
سپاس از مطالب خوبتان
سلام – ضمن تشکر از ارائه مطالب متنوعتان, جسارتاً مطلب ارائه شده درباره دارچین خیلی ناقص است . یکی از کاربردهای دارچین درمان ضمن معده با ترکیب عسل می باشد.
با سلام
طبق خواسته شما مطلب دیگری که کامل تر است در خواص دارچین ترجمه شده است در زیر میبینید
https://www.yadbegir.com/new/?p=10313